Urenlang speelplezier !

De leukste binnenspeeltuin voor groot en klein

Gun uzelf en uw kinderen een fantastische dag vol spel en plezier en kom langs in Flipperland te Herselt, nabij Aarschot. Onze binnen- en buitenspeeltuin werd speciaal ontworpen voor kinderen van 1 tot 15 jaar.

Voor de allerkleinsten is er een speciaal babyhoekje. Voor de iets grotere deugenieten is er het ballenbad, de Eyeplay, onze T-Wall, Kinect, lasershooting, cinema en kindermolentje. Ook diverse speeltuigen zijn aanwezig voor een onvergetelijk avontuur.

Voor de ouders voorzien we gratis WiFi,er is ook een ruime keuze uit onze menukaart en ontbijten in onze speeltuin is ook perfect mogelijk.

Scholen die eens iets anders willen organiseren voor hun leerlingen dan saaie uitstappen, kunnen kiezen voor drie verschillende formules aan zeer democratische prijzen.

Hebt u een verjaardagsfeestje, babyborrel, communie of eender welk ander evenement waarbij heel wat kinderen aanwezig zijn? Kies dan zeker voor binnenspeeltuin Flipperland te Herselt (provincie Antwerpen)!

Bel of mail ons voor meer info of reservatie!  

 tijdens de krokusvakantie is flipperland elke weekdag geopend van 10h tot 19h,in de weekends van 10h tot 20h,iedereen van harte welkom

 

 Voor mensen die gps gebruiken,kunt u best Blaubergsesteenweg 46(= citroen garage) te 2230 Herselt  intikken en neemt u  de straat rechts als u vanuit  Averbode komt en links als u vanuit Herselt komt en  ben je in de Drie Eikenstraat,

 

 

 

 

 

 

 

 

Contacteer ons!014/ 54 55 02